lauantai 11. lokakuuta 2014

Jostain se on aloitettava

Olen parantumaton pyötälaatikkokirjoittelija. Käsittelen parhaiten tunteitani ja ajatuksiani siirtämällä ne kirjoitettuun muotoon ja se on jo minulle hyvää mielenterveystyötä.

Välillä ajatukset ovat sellaisia, että niitä haluaisi jakaa muiden ihmisten kanssa, mutta harvemmin tulee niitä jaettua missään, missä toimitaan omalla nimellä - ja paikoissa joissa ei toimita omalla nimellä niitä on turha jakaakaan. Monesti tekstiä syntyy sivutolkulla - etenkin silloin jos on analysoimassa jotain asiaa, joka vaivaa itseä kovastikin ja tuntuu harmilliselta jättää se vain kiintolevyn nurkalle happanemaan.

Kirjoittelen monenlaisista asioista, mutta ehkä eniten toistuvana teemana on ihmisten henkinen hyvinvointi ja sen ylläpitäminen ja pohdiskelua maailmanmenosta muutenkin. En pidä itseäni hauskana kirjoittajana, mutta en myöskään umpitotisena totuuksien laukojana. Lähinnä varmaan inhimillisenä olentona jolla on omia mielipiteitä ja näkemyksiä - olivat ne sitten oikeita tai vääriä. 

Olen pidempään ajatellut, että blogi voisi olla sopiva muoto jakaa ajatuksiani. Sitä kautta ne ovat saatavilla kaikille kiinnostuneille ja toisaalta sitä kautta niitä ei tyrkytetä sellaisille ketä ajatukseni eivät kiinnosta. Kuten edellä jo mainitsin, niin omalla nimellään julkaisemisessa on kuitenkin oma kynnyksensä, joten madaltaakseni kynnystä päätin aloittaa kirjoittamaan nimimerkin suojista. Ehkä rohkaistun jossain vaiheessa vaihtamaan siihen oman nimeni - tai ehkä totean, että siihen ei ole tarvetta. Tai ehkä kyllästyn kirjoittamiseen kovinkin pian.

Tämä olkoon johdanto. Kiitos jos kiinnostuitte - lisään pian myös jotain "oikeaa" luettavaa.

- Musta Hattu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti